Een Hartverwarmende Februari maand!

Een Hartverwarmende Februari maand!

 

Het is alweer zover, nog nauwelijks gewend aan het feit dat het tweeduizendzeventien is. En nu is het alweer februari. Februari is de maand dat onze nieuwe plannen al weer 'gewoon' zijn geworden. Of sterker nog, dat de goede voornemens al weer vergeten zijn. Dat we erachter komen dat we weer veel te overhaast een jaarcontract bij de sportschool hebben getekend.

 

Het is de maand waarin we sterk twijfelen of er dit jaar wel een Elfstedentocht gaat komen. En de maand dat we onze spaarvarkens kapot slaan omdat we het vertrouwen verloren zijn in een echte winter, en we de sneeuw maar op gaan zoeken elders.

 

Maar als we dat scepsis nu eens van ons afschudden, en het positief bekijken, dan kan februari zomaar eens de leukste maand van het jaar gaan worden. Met een beetje geluk gaat het weer wat vriezen, en staan we allemaal onze tong weer te verbranden aan de glühwein.

 

Als het grauwe weer het uitzicht grijs kleurt, trekken we ongegeneerd een dikke bourgondische fles open. Van pinotage, zinfandel, malbec tot monastrell, ze geven je dag weer kleur. Het zijn de wijnen die we aantrekken als een warm vest. De wijnen die ons samenbrengen, ver van de drukte van de buitenwereld.

 

Maar februari is bovenal de maand van de liefde, van Valentijnsdag. Het is de maand waarin we ons realiseren dat liefde de essentie van alles is, en dat er zoveel is om liefde voor te voelen. We zoeken naar manieren om contact te maken met geliefden. Wijn is vloeibare romantiek en wordt al eeuwen gebruikt als middel tot verbroedering. Wijn stelt ons in staat om een bepaalde atmosfeer te creëren, en zo dichter bij elkaar te komen.

 

Deze maand staat ook bij Vinoniek voor warmte, verbinding en liefde. Van Glühwein tot Rose Champagne, voor ieder wat wils. Voor de eindeloze zondag op de bank tot de gepassioneerde ochtend bij het ontbijt. Alles komt aan bod.

 

Ik wens iedereen een liefdevol en hartverwarmende februarimaand toe. En zoek je Valentijn inspiratie, klik dan even naar vinoniek.nl.

 

Groet Vinoniek

Reacties

Hartverwarmend zijn de teksten die op 'jouw toneel' verschijnen. Ik heb nu al zin in februari, kom maar op met het grijze uitzicht, ik kan het aan!!

Reactie toevoegen

Filtered HTML

  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.
februari 3, 2017